Benieuwd waarom de verkoop van onze nieuwbouwprojecten zo vlot verloopt?

De rentes staan historisch laag en de vastgoedmarkt verkeert in uitstekende gezondheid,

maar anderzijds is de concurrentie bijzonder groot door het uitgebreid aanbod aan nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Waarom onze verkoopcijfers dan zo hoog liggen leest u hieronder!

 

Heb je een projectgrond beschikbaar? Wij ontwikkelen hem graag met jou! 

Neem contact op

 

s5

 

De juiste cocktail

In samenspraak met de ontwikkelaar bepalen we de juiste samenstelling in functie van de noden, de vraag en de trend in de regio. Dit gaat veel verder dan de klassieke samenstelling van het project te definiëren in grote en kleine appartementen, al dan niet in combinatie met commerciële gelijkvloerse ruimtes. Het is een zeer gedetailleerde uiteenzetting afgestemd op de noden van de markt voor de komende jaren. Deze projectanalyse wordt uitgevoerd nog voor de architect aan het tekenen gaat, zo optimaliseren we de architectenkost. 

 

Samen aan de ontwerptafel

Het verbaasd ons vaak hoe groot de kloof tussen het eerste ontwerp van de architect en de werkelijke vraag van de klant is. Om die reden zitten we vanaf het eerste ontwerp samen met de architect aan de ontwerptafel. Conform onze projectanalyse houden we nauw contact en controleren we of de appartementen of woningen over een logische indeling beschikken, in de juiste verhoudingen en liefst met een optimale oriëntatie. We trachten bovendien de circulatieruimtes te optimaliseren en de woonbeleving tot het hoogste niveau te tillen.
Het is dan ook essentieel dat de volledige inrichting ingetekend wordt, inclusief meubels, inmaakkasten en zelfs de draairichting van ramen en deuren. Dit is een tijdsintensief proces dat doorgaat tot alle details op punt staan. Als “final touch” bekijken we het elektriciteitsplan en poten we de juiste voorzieningen op de juiste plaatsen neer. Hier wordt vaak tegen gezondigd, omdat dit veelal niet naar waarde wordt geschat.

 

 

De kleren maken de man, de materialen het project!

We besteden tevens veel aandacht aan het uitkiezen van de juiste materialen, die zowel binnen als buiten een esthetisch geheel moeten vormen. Een materiaalkeuze waarvan wij weten dat het bij 80% van de kopers in de smaak zal vallen en we de overige potentiële klanten gemakkelijk zullen kunnen overtuigen op basis van de hoogwaardige kwaliteit ervan.

 

 

Exclusieve bemiddeling bij verkoop

Vele projectontwikkelaars denken vaak, hoe meer makelaars, hoe hoger de kans dat mijn appartementen snel verkocht zullen worden. De realiteit is echter anders - als exclusieve vastgoedmakelaar kennen we het project door en door en elk appartement is daardoor uniek voor ons - des te meer omdat we het mee vorm hebben gegeven. Hierdoor kunnen we de klant niet alleen met kennis van zaken en zeer inhoudelijk informeren, maar voelt hij ook onze persoonlijke betrokkenheid in het traject.
Een bijkomend voordeel is wanneer de klant afhaakt, we precies weten waarom en deze kennis bijgevolg kunnen meenemen naar het volgende project. Zo evolueren we steeds mee met de noden van de vastgoedmarkt.

 

 

De noden van een koper zijn goud waard

Als vastgoedmakelaars weten wij als geen ander wat een koper echt wil. Die noden zij afhankelijk van welke doelgroep uw woonproject moet aanspreken. Doorheen het verkoopproces kunnen wij bovendien de koper duidelijk maken dat er tijdens het project goed werd nagedacht over de praktische en esthetische aspecten van diens toekomstige woning. Afhankelijk van de budgetten die voor het project voorzien worden kunnen we nog enkele leuke features aan bod brengen, denk maar aan een Niko Home Control, een slimme brievenbus die een sms stuurt wanneer de postbode langs kwam of pakketbrievenbussen die ervoor zorgen dat u de kleine pakjes niet telkens moet ophalen bij een buurman of in een afhaalpunt. Geloof me, dit overstijgt ieders verwachtingspatroon, zelfs dat van het dynamische moderne gezin. Het is een kwestie van de juiste eerste indruk te maken bij de voorstelling van uw project. Dat brengt ons naadloos bij het volgende punt.

 

  

Moderne technologie beïnvloedt de perceptie van de koper

Gezinsondersteunende innovatieve technologieën geven kopers “meer waar voor hun geld” en vooral ook meer tijd en gemoedsrust, dé belangrijkste factoren van de huidige snelle samenleving. Als we kopers uitleggen dat een slimme deurbel de bezoekers rechtstreeks verbindt met hun smartphone, waar ze ook zijn, groeit hun vertrouwen in het project. Laat staan wanneer we vertellen dat men het licht kan laten functioneren via een tijdschema, of via de smartphone vanop aftand of vanuit de sofa... of wanneer men een “niet thuis” patroon kan laten lopen tijdens het weekendje weg... of een gekoppeld alarmsysteem met magneetcontactjes in ieder opengaand raam..., kortom we hebben wel wat in petto voor u en de kopers.

 

 

De nadruk op advies in plaats van verkoop

De aankoop van onroerend goed is voor iedereen één van de belangrijkste stappen in het leven. We informeren, duiden geïnteresseerden op de sterktes van het project, maar als we voelen dat er geen “klik” is, stellen we alternatieven voor. We willen dus niet zomaar een gladde verkoper zijn, maar in de eerste plaats een adviserende rol opnemen zodat het vertrouwen groeit en potentiële kopers over alle informatie beschikken. Enkel dan kunnen ze op korte termijn de juiste beslissing nemen. 

 

  

Investeren in vastgoed is investeren zonder verrassingen

Voor vele beleggers of goede huisvaders is het vastgoed een vertrouwde en veilige haven. Dat is al meermaals gebleken, wanneer de financiële markten het slecht doen, blijft het vastgoed als geen ander overeind. Daarom komen wij vaak in aanraking met investeerders die op zoek zijn naar één of meerdere entiteiten binnen een mooi project. We bieden deze kandidaat-kopers dan ook de service en rendementsstudie die ze verwachten. Geen ondermaatse berekening zoals 10 van de 12 maanden huuropbrengst, maar een duidelijk overzicht waarop vele factoren in overweging worden genomen (een jaarlijks evoluerende huuropbrengst vs. kostenpatroon, een simulatie van het haalbare rendement versus het te ontlenen bedrag en de actuele rentevoeten, een simulatie van de terugbetalingstabellen, een indicatie van de meerwaarde op langere termijn, de berekening van het break-even punt, de toelichting van het ideale verkoopmoment om te herinvesteren in een nieuw project, enz...). Bovendien staat de investeerder er niet alleen voor en kunnen wij meteen een lijst van kandidaat-huurders voorleggen die vanaf dag 1 de opbrengst van diens investering garanderen, als dat geen gemoedsrust met zich meebrengt.

 

 

De ultieme succesformule?

De volledige succesformule is misschien iets uitgebreider, maar de belangrijkste ingrediënten van onze coctail zijn duidelijk: een projectsamenstelling die een perfect antwoord biedt op de vraag en de noden, een logische indeling met verregaande detaillering, weloverwogen esthetische materiaalkeuzes, hedendaagse technologieën die het leefcomfort verhogen en last but not least, een adviserende vertrouwensband die de koper toelaat om een doordachte beslissing te nemen.
Bent u op zoek naar de juiste partner om uw project aan te bieden of mee te ontwikkelen, aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. U zal versteld staan van onze kennis en vastberadenheid om van ieder project een succesverhaal te maken. Het is niet ons streefdoel een project te verkopen, maar een duurzame samenwerking te smeden waarbij iedere partij de meerwaarde van onze synergie waarneemt.

 

 

Wenst u meer informatie of onze brochure te ontvangen? Neem dan gerust contact op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd naar de ervaringen van andere verkopers die u voor gingen? Neem dan een kijkje op de pagina met ervaringen van klanten.

 

ACVastgoed Moortelstraat27 9

 

Uw woning verkopen?