Benieuwd wat de ervaringen zijn van andere verkopers?

Deze mensen gingen u voor! 

 

Labelle Yana.

"Wij kochten onze eerste woning via AC vastgoed: vriendelijk, behulpzaam en een zeer goede begeleiding! Bedankt Sven & team!"

 

Van Besauw Yoeri.

"Zeer tevreden over de samenwerking met AC vastgoed. Onze woning was op nog geen week tijd verkocht! Zeer professioneel en zonder druk! Hier is de KLANT koning. 💯💯💯"

 

De Wolf Mieke.

"Nu we ingetrokken zijn in onze nieuwe woning wouden we toch ook eens melden hoe vlot de samenwerking met AC vastgoed verlopen is. Met de tijden waarin we nu leven liep niet alles van een leiendakje maar mede door AC bleven we toch streven naar onze droom. We stelden ons huis te koop en na 1 bezoekdag was het al verkocht en konden we onze droom werkelijkheid maken. Dank aan het verkoopsteam vanwege familie Periker - De Wolf."

 

Van der Meiren Tiffany.

"Zeer vriendelijke verkopers. Ook een heel goede en vlotte communicatie! Het was zeer fijn om met jullie ons huis te verkopen, bedankt!"

 

Wittock Lien.

"Mijn partner en ik waren nog maar net aan het zoeken naar een woning. We zijn nog vrij jong dus wisten nog niet heel goed wat we konden verwachten. Gelukkig konden we met al onze vragen terecht bij jullie. Een SMS of telefoontje niks was te veel. Alvast bedankt aan Wesley van AC vastgoed. Alles verliep vlot en correct."

 

Vloeberghs Stijn.

"Nadat we eerst een nieuwe woning vonden via AC Vastgoed, kregen zij kort daarna ons huis op nog geen 2 dagen verkocht aan de vraagprijs. Wesley Noens leidde zowel onze aankoop als verkoop in goede banen. De communicatie verliep telkens vlot en spontaan. Bedankt voor de prima service! We kijken er naar uit om te verhuizen."

 

Duym N.

"Schitterende aankoop huis via Wesley Noens. Na een negatief huisbezoek in Temse had Wesley een gesprek met ons en heeft hij een huis voorgesteld dat niet in onze zoektermen voorkwam. We gingen er dezelfde dag nog naartoe. Hij had goed geluisterd en we kwamen in een mooi huis terecht. We deden direct een bod en het huis werd van ons 😃. Wesley wist waar hij mee bezig was en gaf ons een toekomstige thuis. Super bedankt 👍🏼😃🏠

Na een goeie aankoop ook een snelle verkoop via Wesley Noens. Binnen de 3 weken was mijn huis verkocht aan vraagprijs. Dus heel tevreden. Papierwerk wordt snel en goed afgeleverd en je krijgt een deskundige uitleg op alle vragen. Niks dan goede ervaringen met AC vastgoed, zowel voor aankoop als verkoop 🏠👍🏼👍🏼😃"

 

Seghers T.

"Eerst getracht om mijn woning met de notaris te verkopen via biddit, wat dus niet tot het beloofde resultaat heeft geleid. Na overleg met Sven kwamen we vlug tot een overeenkomst om onze woning met een andere aanpak te verkopen. Enkele plaatsbezoeken later was mijn woning reeds verkocht!! Alles mega vlot verlopen, ook de administratie werd zeer snel en professioneel opgevolgd. Een echte aanrader om uw woning te verkopen, bedankt! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

 

Smet S.

"Super vriendelijke verkopers, met heel veel ervaring. Ons huis was op 4 dagen verkocht. Niks anders dan lof voor deze mensen !"

 

Matthew M.

"Als vele anderen hier kan ik AC vastgoed aanraden. Vlotte verkoop van het huis na het eerste bezoek al, meer kunnen we als verkopers niet wensen. Professionele opstart en begeleiding, veel dingen die je moeilijk alleen kan doen. Blije klanten hier!"

Wuytack G.

 "Zeer vlotte verkoop van pand... Via Biddit maandenlang geen resultaat, via AC vastgoed binnen de 14 dagen verkocht... TOP!"

 

Vanwynsberghe S.

 "Eerst geprobeerd van mijn woning zelf te verkopen wat niet van een leien dakje liep, na een bezoek van Filip van AC vastgoed aan mijn woning kwamen we al snel tot een overeenkomst! Na enkele bezoeken was mijn huis snel verkocht door de aangename en professionele rondleidingen van Filip. Ook de papierwinkel werd heel vlot en correct afgehandeld door Welsey. Dit team is duidelijk op elkaar ingespeeld wat het als verkoper zeer aangenaam maakt om met hen samen te werken! Een echte aanrader ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

 

Kasia J.

 "Deze firma is een absolute aanrader. Toffe mensen en betrouwbaar. En zijn altijd vriendelijk en correct. Ik ben heel tevreden met jullie. Pretigge feesten en een fantastisch nieuwjaar."

 

Schelfhout N.

 "Zeer correct, aangenaam om met semen te werken, aanrader!!"

 

Roux B.

 "Je bent in goede handen met AC vastgoed. Mercikes Sven voor alles, de adviezen en het mooie cadeautje. Super lief!"

 

El Khattati H.

 "Dankuwel Filip voor alles! Steeds op tijd met alles en een man van zijn woord. AANRADER!!"

 

Coppejans L.

 "Bedankt voor de vlotte verkoop van ons huisje. Fijn dat alles vol vertrouwen kon verlopen!"

 

Bogaerts M.

 "Heel vriendelijk goed geholpen zeker aan te raden"

 

De Kimpe K.

 "Zeer vriendelijk, correct en stipt. Goede uitleg gekregen. Zeer mooi zoekertje waardoor de woning zeer snel verkocht was. Zeker aan te raden!!"

 

Van de Vyver M.

 "De perfecte service en folow-up door het ganse team, maar in het bijzonder door Wesley Noens. Van harte bedankt."

 

Bevie R.

 "Vertrouwelijke mensen en juist."

 

Geerts K.

 "Snelle verkoop van woning, alles correct geregeld. Top service."

 

De Clercq D.

 "Snelle verkoop, vraagprijs gekregen. Komen beloftes na. Fijne mensen. Zeer tevreden!"

 

Nobels J.

 "Mijn huis na 1 week verkocht! Steeds stipt en correct. Top!"

 

Maes N.

 "Top team!!! Bedankt Filip en Michelle voor jullie vriendelijke, professionele en correcte aanpak, maar vooral het begrip en geduld ;) ... Niks dan lof ... een immokantoor dat ik zeker zou aanbevelen 👍"

 

Basak K.

 "⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

 

Speelman F.

 "Zéér vlotte en correcte verkoop van ons huis in Kruibeke. Altijd perfect op tijd bij de afspraken. Super enthousiaste medewerkers. BEDANKT Filip, Michelle en Sven, jullie zijn super."

 

Van Extergem B.

 "Na een woning gekocht te hebben via jullie waren we heel tevreden en mochten jullie onze woning verkopen. Ons huis was op een maand verkocht. Zeer vlot verlopen. Zeker een aanrader. Zelfs na onze aankoop nog bouwtechnisch advies gekregen, super service! Bedankt!"

 

Martens V.

 "⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

 

Elke & Timmy L.

 "Ons huis van hogere prijsklasse in 6 weken verkocht. Topklasse en correcte prijs gekregen. Toppie, een echte aanrader!"

 

De Maaijer A.

 "⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

 

Dobbelaer G.

 "⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

 

Van de Velde B.

 "Correct, vriendelijk, in een paar weken was de woning verkocht!"

 

Dr. Kokelenberg G.

 "Hoffelijkheid, punctualiteit, betrouwbaarheid zijn drie van de vele kwaliteiten die ons bijblijven. Zeker voor herhaling vatbaar en aanbevelingswaardig."

 

De Smet J.

 "⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

 

Geldof L.

 "Stipt, correct, vriendelijk, steeds bereikbaar, gemotiveerd,... zijn enkele woorden die in me opkomen wanneer ik aan AC vastgoed denk. Zowel qua schattingsverslag, EPC verslag als omtrent het hele makelaar-gebeuren. Dankjewel Sven, dankzij jou was onze woning in 3 weken verkocht!!"

 

 

Bekijk alvast enkele recente realisaties, onze panden worden gemiddeld tussen 2 á 6 weken verkocht.

Wenst u meer informatie of onze brochure te ontvangen? Neem dan gerust contact op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

U zal versteld staan van wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw woning verkopen?