Slide

GRATIS SCHATTING

Slide

GRATIS SCHATTING

Slide

GRATIS SCHATTING

Slide

GRATIS SCHATTING

Slide

GRATIS SCHATTING

Nieuwe dromen

Op zoek naar een immokantoor in Sint-Niklaas? 

Als erkend vastgoedmakelaar helpen we je graag verder!

 

AC vastgoed is gevestigd in de stadskern van Sint-Niklaas, de hoofdstad van het Waasland. Wij specialiseren ons voornamelijk in verkoop van allerhande vastgoed, gaande van traditionele huizen en appartementen tot luxueuze villa's en nieuwbouw projecten. AC vastgoed is meer dan een gewoon immokantoor, gezien onze bouwkundige achtergrond hebben we alles in huis om u nauwgezet te informeren over de mogelijkheden bij renovatie van een bestaande woning tot en met het ontwikkelen van een nieuwbouwproject

Ons werkgebied strekt zich op heden uit over het grootste deel van het Waasland, u kan ons vastgoedaanbod terugvinden in Sint-Niklaas, Belsele, Sinaai, Waasmunster, Hamme, Temse, Tielrode, Elversele, Steendorp, Bazel, Kruibeke, Rupelmonde, ZwijndrechtBeveren, Verrebroek, Kieldrecht, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, De Klinge, Stekene en Kemzeke. In deze gemeenten en deelgemeenten beschikt ons immo kantoor over uitgebreide kennis binnen de vastgoedmarkt. Op die manier kunnen wij correcte waardebepalingen -vaak schatting genoemd- uitvoeren tot op straatniveau. In de immobiliën zijn er immers drie belangrijke factoren die een vlotte verkoop van uw huis, bouwgrond of appartement zullen kenmerken; vraagprijs, ligging en bouwstijl.

Bent u van plan een woning, appartement of bouwgrond te kopen of verkopen, aarzel dan niet om ons te contacteren voor vrijblijvend advies of een waardebepaling van uw onroerend goed. U kan hier alvast een gratis schatting van uw eigendom aanvragen. 

Hoeveel kost een vastgoedmakelaar? Waarschijnlijk de meest gestelde vraag. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, op die manier kunnen wij u onze verschillende dienstenpakketten toelichten waarmee wij uw woning in de kijker kunnen zetten. Want uw woning zelf verkopen is meer dan alleen maar wat foto's nemen en kandidaat-kopers ontvangen. Het lijkt op het eerste zicht eenvoudig om uw woning zelf te verkopen, maar dat is het absoluut niet. Door de jaren heen zijn er heel wat administratieve verplichtingen bijgekomen (EPC - energie prestatiecertificaat, elektricitetiskeuring, stedenbouwkundig uittreksel, bodemattest, nazicht rooilijn, voorkooprechten, erfgoed, bouwvoorschriften, asbest-attest, enz...), maar ook de fiscale regels bij de aankoop van een onroerend goed veranderen voortdurend (aankoopkosten, registratierechten, notariskosten,...). Voeg daarbij de steeds strenger wordende voorwaarden voor het bekomen van een woonkrediet en u zal al snel merken dat een ervaren partner geen overbodig luxe is bij het verkopen van uw eigendom.

Neem alvast een kijkje in ons recent vastgoedaanbod en onze vele succesvolle verkoop referenties.

Graag tot binnenkort!

Uw woning verkopen?

 

Referenties
Van Extergem B.
Sint-Gillis-Waas
Na een woning gekocht te hebben via jullie waren we heel tevreden en mochten jullie onze woning verkopen. Ons huis was op een maand verkocht. Zeer vlot verlopen. Zeker een aanrader. Zelfs na onze aankoop nog bouwtechnisch advies gekregen, super service! Bedankt!
Vanwynsberghe S.
Beveren
Eerst geprobeerd van mijn woning zelf te verkopen wat niet van een leien dakje liep, na een bezoek van filip van AC Vastgoed aan mijn woning kwamen we al snel tot een overeenkomst! Na enkele bezoeken was mijn huis snel verkocht door de aangename en professionele rondleidinge...
Kokelenberg G.
Sint-Niklaas
Hoffelijkheid, punctualiteit, betrouwbaarheid zijn drie van de vele kwaliteiten die ons bijblijven zeker voor herhaling vatbaar en aanbevelenswaardig!
Geldof L.
Temse
Stipt, correct, vriendelijk, steeds bereikbaar, gemotiveerd,... zijn enkele woorden die in me opkomen wanneer ik aan AC vastgoed denk. Zowel qua schattingsverslag, EPC verslag als omtrent het hele makelaar-gebeuren. Dankjewel Sven, dankzij jou was onze woning in 3 weken verkoc...

Vraag vandaag nog een gratis schatting aan van uw eigendom!

 

Gratis schatting

 

Waarom ons vastgoedkantoor gevestigd is in Sint-Niklaas, dat leest u hier...

 

Sint-Niklaas is een bruisende stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Velen noemen het weleens de hoofdstad van het Waasland en telt inmiddels meer dan 77.000 inwoners, "Sinnekloazeneirs" genoemd. Ben je op zoek naar huizen te koop in het Waasland of appartementen te koop in het Waasland, dan kan je op onze pagina vastgoedaanbod een kijkje nemen. Staat uw droomwoning niet in ons aanbod van immo te koop, dan kan u de "hou me op de hoogte" zoekopdracht invullen en ontvangt u ons meest recente vastgoedaanbod als eerste in uw mailbox!

Onze mooie Stad is vooral bekend omwille van de grootste Markt van België. Denkt u aan Sint-Niklaas, dan denkt u wellicht één adem aan luchtbalonnen, want naar jaarlijkse traditie vinden aan het einde van de zomervakantie de "ballonfeesten" ofwel de "Vredefeesten" plaats op de Grote Markt. Inmiddels uitgegroeid tot een heus festival en een hoogtepunt waar iedere fiere inwoner van Sint-Niklaas naar uitkijkt! 

In de naam Sint-Niklaas zit het al, de Stad van de Sint! Alweer zo een mooie traditie die jaarlijks en vol vreugde gevierd wordt. Zo hebben we ondermeer "Sint in de piste" op het marktplein en het "Huis van de Sint" dat gevestigd is in de verkeersvrije winkelstraat "De Stationsstraat", waar prachtige gebouwen het erfgoed van onze stadskern vormen. U ziet er de mooiste gevels van statige en vaak geklasseerde herenhuizen met onderaan een winkelpand, kantoor of commerciële ruimte en op de verdieping een appartement, vaak omgetoverd tot een prachtige loft of penthouse. U vindt er allerhande kleinhandel, horeca, speciaalzaken, kappers, kledingwinkels, schoenenwinkels, boetieks, maar ook immokantoren waaronder dat van ons :) 

Ons vastgoedkantoor is een hoekpand op het kruispunt waar de Casinostraat en de Regentiestraat samenkomen met de Stationsstraat, één van de mooiste commerciële toplocaties in onze stad Sint-Niklaas. De enorme passage van voetgangers en fietsers doorheen de winkelstraat, alsook de auto's doorheen de Regentiestraat vormen een absolute meerwaarde voor de visibiliteit van onze etalage met immo zoekertjes te koop en te huur! Een parkeerplaats of garage is echter onontbeerlijk op deze locatie in de stadskern :)

De Stationsstraat maakt de verbinding tussen het marktplein en het Stationsplein waar heel wat openbaar vervoer ter beschikking wordt gesteld van ondermeer de Sint-Niklase inwoners, schoolgangers en onze toeristen. U kan er zowel een taxi, trein of bus nemen richting uw bestemming.  Zo is de bereikbaarheid van ons immobiliën kantoor verzekerd! Ook Nieuwkerken-Waas, Siniaai-Waas en Belsele-dorp beschikken over een station waar u de trein kan opstappen. 

Kortom, Sint-Niklaas en bij uitbreiding het hele Waasland, is een leuke locatie om te wonen met heel wat troeven en faciliteiten zoals hierboven reeds vernoemd, en niet te vergeten het Waasland Shopping Center, recreatiedomein De Ster, een bioscoop, diverse sport en fitness centra, een atletiekpiste, diverse scholen, een hoge school en een prachtig stadspark.

Bereikbaarheid met de auto is ongetwijfeld nog een laatste punt dat we moeten aanhalen. Dankzij de centrale ligging in Oost-Vlaanderen valt Antwerpen en West-Vlaanderen makkelijk te bereiken. Zo wordt het Waasland doorkruisd door de E17, N16 met aansluiting E19, N41, N70, N403 en de N451. Sint-Niklaas grenst aan de volgende gemeenten en deelgemeenten: Nieuwkerken-Waas, Sinaai, Belsele, Waasmunster, Temse, Tielrode, Elversele, Stekene, Kemzeke, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, Beveren, Vrasene, Haasdonk, Lokeren, Eksaarde en Moerbeke

Het laatste immo nieuws


Ik wil mijn huis verkopen, hoe pak ik dit aan. Het stappenplan.

  Ik wil mijn huis of appartement verkopen, hoe pak ik dit aan. Bekijk hier het door een vastgoedexpert samengestelde stappenplan met professioneel advies .

Lees meer

PFAS-verontreiniging bij aankoop of verkoop van een woning

  Wat zijn de gevolgen van PFAS - verontreiniging bij het kopen of verkopen van een woning.

Lees meer

Verplichte documenten bij verkoop woning

  In dit artikel zoomen we even in op welke opzoekingen er nodig zijn bij het verkopen van jouw huis of appartement.

Lees meer