Slide

GRATIS SCHATTING

van uw eigendom

Slide

HIER BROEIT IETS....

Het als eerste weten?

Slide

HIER BROEIT IETS....

Het als eerste weten?

Slide

HIER BROEIT IETS....

Het als eerste weten?

Slide

HIER BROEIT IETS....

Het als eerste weten?

Slide

Te koop!

Landhuis met kantoren en magazijn.

Contacteer ons voor meer info.

Nieuwe dromen

Corona update!

Wegens de Corona maatregelen zijn wij genoodzaakt om ierder plaatsbezoek op te schorten.

Om die reden is ons kantoor dan ook gesloten vanaf 16/03/2020 tot nader bericht.

Hopend op uw begrip en een goede gezondheid toegewenst in deze bizarre tijden.

Wij kijken er alvast vol ongeduld naar uit om u binnenkort opnieuw van dienst te kunnen zijn!

 

Welkom op de thuispagina van AC vastgoed !

AC vastgoed is gevestigd te Sint-Niklaas, de hoofdstad van het Waasland. Wij specialiseren ons voornamelijk in verkoop en promotie van allerhande vastgoed, gaande van traditionele huizen en appartementen tot luxueuze villa's en nieuwbouw projecten. AC vastgoed is meer dan een immokantoor, gezien onze bouwkundige achtergrond hebben we alles in huis om u nauwgezet te informeren over de mogelijkheden bij renovatie of verbouwingen van een bestaande woning. Ontwikkeling en promotie van nieuwbouw projecten zijn ons niet vreemd. 

Het werkgebied van ons immo kantoor strekt zich op heden uit over het grootste deel van het Waasland, u kan ons vastgoedaanbod terugvinden in Sint-Niklaas, Belsele, Sinaai, Waasmunster, Hamme, Temse, Tielrode, Elversele, Steendorp, Bazel, Kruibeke, Rupelmonde, ZwijndrechtBeveren, Verrebroek, Kieldrecht, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, De Klinge, Stekene en Kemzeke. In deze gemeenten en deelgemeenten beschikt ons immokantoor over een uitgebreide kennis binnen de vastgoedmarkt. Op die manier kunnen wij correcte waardebepalingen (schattingen) uitvoeren tot op straatniveau. In de immobiliën zijn er immers drie belangrijke factoren die een vlotte verkoop van uw huis, bouwgrond of appartement zullen kenmerken; vraagprijs, ligging en bouwstijl.

Bent u van plan een woning, appartement of bouwgrond te kopen of verkopen, aarzel niet om ons te contacteren voor vrijblijvend advies of een waardebepaling van uw onroerend goed. U kan alvast een gratis schatting aanvragen via deze link

Benieuwd hoeveel een vastgoedmakelaar juist kost? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek, op die manier kunnen wij u het hele dienstenpakket toelichting waarmee wij uw woning in de kijker kunnen plaatsen. Want uw woning zelf verkopen is meer dan alleen maar wat foto's nemen en kandidaat-kopers ontvangen. Het lijkt op het eerste zicht eenvoudig om uw woning zelf te verkopen, maar dat is het niet. Door de jaren heen zijn er heel wat administratieve verplichtingen bijgekomen, maar ook de fiscale regels bij de aankoop van een onroerend goed veranderen voortdurend. Voeg daarbij de steeds strenger wordende voorwaarden voor het bekomen van een woonkrediet en u zal al snel merken dat een ervaren partner geen overbodig luxe is bij de verkoop van uw eigendom.

Neem alvast een kijkje in ons recent vastgoedaanbod en onze vele verkoop referenties

Vraag vandaag nog een gratis schatting aan van uw eigendom!