Vertel ons hoe wij u kunnen helpen


Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy policy.
(*) verplichte velden
AC vastgoed kantoor Sint Niklaas 2023

Adres
Stationsstraat 97, 9100 Sint-Niklaas

(GPS: Regentiestraat 1)

Email:
info@acvastgoed.be

Telefoon
03/ 777 93 93

Openingsuren 

Dinsdag - vrijdag: 09u30-12u00 & 14u00-18u30

Woensdag: 09u30-12u00 & 14u00-17u30

Zaterdag: 11u00 - 15u00

Ondernemingsnummer
BE 0543.564.442

Derdenrekening 
BNP Paribas Fortis BE66 0017 6013 7243

 

 
 

Vraag vandaag nog een gratis schatting aan van uw eigendom!

 

Gratis schatting

 

Waarom ons vastgoedkantoor gevestigd is in Sint-Niklaas, dat leest u hier...

 

Sint-Niklaas is een bruisende stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Velen noemen het weleens de hoofdstad van het Waasland en telt inmiddels meer dan 77.000 inwoners, "Sinnekloazeneirs" genoemd. Ben je op zoek naar huizen te koop in het Waasland of appartementen te koop in het Waasland, dan kan je op onze pagina vastgoedaanbod een kijkje nemen. Staat uw droomwoning niet in ons aanbod van immo te koop, dan kan u de "hou me op de hoogte" zoekopdracht invullen en ontvangt u ons meest recente vastgoedaanbod als eerste in uw mailbox!

Onze mooie Stad is vooral bekend omwille van de grootste Markt van België. Denkt u aan Sint-Niklaas, dan denkt u wellicht één adem aan luchtbalonnen, want naar jaarlijkse traditie vinden aan het einde van de zomervakantie de "ballonfeesten" ofwel de "Vredefeesten" plaats op de Grote Markt. Inmiddels uitgegroeid tot een heus festival en een hoogtepunt waar iedere fiere inwoner van Sint-Niklaas naar uitkijkt! 

In de naam Sint-Niklaas zit het al, de Stad van de Sint! Alweer zo een mooie traditie die jaarlijks en vol vreugde gevierd wordt. Zo hebben we ondermeer "Sint in de piste" op het marktplein en het "Huis van de Sint" dat gevestigd is in de verkeersvrije winkelstraat "De Stationsstraat", waar prachtige gebouwen het erfgoed van onze stadskern vormen. U ziet er de mooiste gevels van statige en vaak geklasseerde herenhuizen met onderaan een winkelpand, kantoor of commerciële ruimte en op de verdieping een appartement, vaak omgetoverd tot een prachtige loft of penthouse. U vindt er allerhande kleinhandel, horeca, speciaalzaken, kappers, kledingwinkels, schoenenwinkels, boetieks, maar ook immokantoren waaronder dat van ons :) 

Ons vastgoedkantoor is een hoekpand op het kruispunt waar de Casinostraat en de Regentiestraat samenkomen met de Stationsstraat, één van de mooiste commerciële toplocaties in onze stad Sint-Niklaas. De enorme passage van voetgangers en fietsers doorheen de winkelstraat, alsook de auto's doorheen de Regentiestraat vormen een absolute meerwaarde voor de visibiliteit van onze etalage met immo zoekertjes te koop en te huur! Een parkeerplaats of garage is echter onontbeerlijk op deze locatie in de stadskern :)

De Stationsstraat maakt de verbinding tussen het marktplein en het Stationsplein waar heel wat openbaar vervoer ter beschikking wordt gesteld van ondermeer de Sint-Niklase inwoners, schoolgangers en onze toeristen. U kan er zowel een taxi, trein of bus nemen richting uw bestemming.  Zo is de bereikbaarheid van ons immobiliën kantoor verzekerd! Ook Nieuwkerken-Waas, Siniaai-Waas en Belsele-dorp beschikken over een station waar u de trein kan opstappen. 

Kortom, Sint-Niklaas en bij uitbreiding het hele Waasland, is een leuke locatie om te wonen met heel wat troeven en faciliteiten zoals hierboven reeds vernoemd, en niet te vergeten het Waasland Shopping Center, recreatiedomein De Ster, een bioscoop, diverse sport en fitness centra, een atletiekpiste, diverse scholen, een hoge school en een prachtig stadspark.

Bereikbaarheid met de auto is ongetwijfeld nog een laatste punt dat we moeten aanhalen. Dankzij de centrale ligging in Oost-Vlaanderen valt Antwerpen en West-Vlaanderen makkelijk te bereiken. Zo wordt het Waasland doorkruisd door de E17, N16 met aansluiting E19, N41, N70, N403 en de N451. Sint-Niklaas grenst aan de volgende gemeenten en deelgemeenten: Nieuwkerken-Waas, Sinaai, Belsele, Waasmunster, Temse, Tielrode, Elversele, Stekene, Kemzeke, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, Beveren, Vrasene, Haasdonk, Lokeren, Eksaarde en Moerbeke