0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19

9170 Sint-Gillis-Waas

Deel dit project op
Beschrijving

Welkom bij ons nieuwste nieuwbouwproject in Sint-Pauwels!
Dit moderne gebouw bestaat uit 6 prachtige appartementen, variërend in grootte, aantal slaapkamers, met tuin of enkel een ruim terras, waardoor er voor elk wat wils is.
Of u nu op zoek bent naar een gezellig 1-slaapkamerappartement of een ruim 3-slaapkamerappartement voor het hele gezin, wij hebben het allemaal.
Zeer centraal gelegen met een bakker, beenhouwer, supermarkt, drankenhandel, horeca en zelfs een park binnen een straal van ± 1 km.

Wachten is niet nodig, de oplevering wordt reeds voorzien rond oktober dit jaar!

Alle appartementen zijn voorzien van grote terrassen waar u kunt genieten van het buitenleven.
Maar als u op zoek bent naar dat tikkeltje extra, dan zijn de gelijkvloerse appartementen met een eigen tuin écht iets voor u.

Het pronkstuk is ongetwijfeld de penthouse op de tweede verdieping, het biedt een zee aan ruimte en ademt luxe en comfort uit.
Ook de appartementen op de eerste verdieping, met hun twee slaapkamers, vormen de ideale thuisbasis of het schoolvoorbeeld van een verstandige belegging in vastgoed.

Het gebouw is voorzien van een lift, zodat alle verdiepingen makkelijk toegankelijk zijn.
Bovendien zijn de appartementen zeer energiezuinig en elk voorzien van individuele zonnepanelen.
Dit betekent dat alle appartementen bijna energieneutraal zijn en daarom 5 jaar lang korting genieten op de onroerende voorheffing. 
Aangezien het om een afbraak en heropbouw gaat, is het tijdelijk gunsttarief van 6% BTW nog even mogelijk!

Maar dat is niet alles! De parkeergelegenheid is voorbereid om oplaadpunten voor elektrische- of hybride voertuigen te voorzien, zo bent u klaar voor het vervoer van de toekomst.

Kortom, dit project biedt alles wat u verwacht van een comfortabele en duurzame woonst.
Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezoek in te plannen.

vanaf € 275.000
Het moderne nieuwbouwproject in Sint-Pauwels biedt 6 ruime appartementen, variërend van 1 tot 3 slaapkamers, elk met grote terrassen en gelijkvloerse appartementen met een eigen tuin. De penthouse op de 2e verdieping is een ware eye-catcher. De 1e verdieping telt twee appartementen met twee slaapkamers, de perfecte thuisbasis of investering. Het gebouw beschikt over een lift. De individuele zonnepanelen, vloerverwarming en goede isolatie zorgen ervoor dat de appartementen zeer energiezuinig zijn. Een flinke besparing op jouw energiefactuur! Bovendien krijgen ze 5 jaar lang korting op de onroerende voorheffing. Parkeerplaatsen zijn voorbereid om oplaadpunten voor elektrische voertuigen te voorzien. Zeer centraal gelegen met een bakker, beenhouwer, supermarkt, drankenhandel, horeca en zelfs een park binnen een straal van ± 1 km. Het tijdelijk gunsttarief van 6% BTW is nog mogelijk, wat een flinke besparing oplevert. De oplevering wordt eind september voorzien. Contacteer ons snel voor een plaatsbezoek!
1 - 3 Slp.
78.39 - 143.17 m²
Contacteer ons

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u hier in en ontvang in primeur ons nieuwste aanbod, nog voor het online komt! 

Uw pand ook tussen ons aanbod?

Door onze succesvolle verkoop zoeken we steeds nieuwe panden. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

Vraag vandaag nog een gratis schatting aan van uw eigendom!

 

Gratis schatting