0
1

9170 Sint-Gillis-Waas

Deel dit project op
Beschrijving

Deze landelijke verkaveling bestaat uit 3 BEN-woningen, waarvan twee halfopen bebouwingen en een gesloten bebouwing tussenin.

Bijzondere aandacht gaat naar het ecologische aspect en het bijna energie neutrale bouwprincipe.
Iedere woning is voorzien van een garage en een mooie tuin. Hedendaags comfort, energiezuinigheid, een mooie uitstraling en het gebruik van duurzame materialen leggen alvast de basis.
 Het project wordt opgetrokken met kwaliteitsvolle materialen en ben je er snel genoeg bij, dan kan je jouw toekomstige woning naar eigen smaak afwerken. Er is een ruim keuzebudget voorzien voor de vloerafwerking van 50 euro/m2 (excl. BTW).
Voor de keuken en badkamer werden er geen vastgestelde budgetten voorzien, zo kan u naar behoeven en binnen jouw eigen budget een keuken en badkamer samenstellen.
De woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming, hoogwaardige isolatie, ventilatiesysteem D en zonnepanelen om minimaal te voldoen aan het E30 peil.
Zo komt u alvast in aanmerking om 5 jaar 50% korting te krijgen op uw onroerende voorheffing.
 Gaat u liever voor 100% korting op uw onroerende voorheffing?
Dan is het ondermeer mogelijk om meer zonnepanelen te voorzien en zelfs een warmtepomp in plaats van traditionele verwarming op aardgas.
Los daarvan zijn er nog bijkomende opties of upgrades mogelijk.

Wij kijken alvast uit naar een persoonlijke ontmoeting om het lastenboek, de plannen en de optionele extra's gedetailleerd toe te lichten.

De bouwplannen kan u alvast downloaden vanuit de tabel, via onze projectpagina.

Landelijke verkaveling bestaande uit 3 huizen en 6 appartementen ieder bijna energie neutraal . Iedere woning is voorzien van een voortuinstrook met oprit, een garage en een mooie achtertuin. Gunstig gelegen, op een boogscheut van de dorpskern en met een goede verbinding richting Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas en de E34.
Contacteer ons

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u hier in en ontvang in primeur ons nieuwste aanbod, nog voor het online komt! 

Uw pand ook tussen ons aanbod?

Door onze succesvolle verkoop zoeken we steeds nieuwe panden. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

Vraag vandaag nog een gratis schatting aan van uw eigendom!

 

Gratis schatting