0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45

9100 Sint-Niklaas

Deel dit project op
Beschrijving

Deze halfopen NIEUW TE BOUWEN woning met optie tot het bouwen van een garage en/of magazijn, is gelegen aan de stadsrand en zonder twijfel één van de betere locaties te Sint-Niklaas.
De ligging wordt gekenmerkt door haar uitermate goede verbinding met de E17 & N70 (Gent - Antwerpen) en de N16 (Sint-Niklaas - Mechelen).
Bovendien lokaliseert deze woning zich op een boogscheut van het “Waasland Shopping Center”, de Grote Markt, het station, AZ-Nikolaas, het stedelijk zwembad, recreatiedomein “De Ster” en diverse scholen.
Het gebouw wordt vakkundig opgetrokken en afgewerkt met zeer duurzame materialen. 
Dankzij bijzondere aandacht voor energie en ecologie zal het gebouw bijna energie neutraal zijn (E-peil: <E20). Dit vertaalt zich in een korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar, en een levenslang voordeel op jouw energiefactuur!

In het ontwerp wordt hedendaags wooncomfort en een geoptimaliseerde ruimtebesteding hoog in het vaandel gedragen.
De focus ligt op een praktische indeling, waarbij zo weinig mogelijk ruimte verloren gaat in hallen en zoveel mogelijk geoptimaliseerd wordt in bruikbare woonvertrekken.
De 3 slaapkamers, ruime badkamer, 2 toiletten, bureau en optie tot dubbele garage verklappen meteen dat het een ideale gezinswoning is waar wonen en werken perfect combineerbaar zijn.
Er kan tevens voor een grotere variant worden gekozen met 5 slaapkamers, 2-3 badkamers en een bureel op het gelijkvloers!

Als eyecatcher komen we opdraven met een fantastische, lichtrijke woonkamer met mooie leefkeuken, uitgevend op de grote tuin.
Vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, optie tot warmtepomp, het zijn slechts enkele van de vele troeven.
Met maar liefst 256m² (kleinste variant) is er voldoende plaats voor heel uw gezin!
Het gebruik van duurzame materialen en technieken resulteren in een gegarandeerd laag energieverbruik en maken van deze woning de perfecte basis voor jouw warme thuis.
Budgetten voor vloerafwerking, binnendeuren en badkamerinrichting zijn inbegrepen. 
De geafficheerde prijs is exclusief keukenbudget, dit bedrag wordt naargelang uw samenstelling afgerekend.

Conctacteer ons snel om de plannen en het lastenboek door te nemen op ons kantoor.

vanaf € 498.500
Deze halfopen NIEUW TE BOUWEN woning met optie tot het bouwen van een garage en/of magazijn, is gelegen aan de stadsrand van Sint-Niklaas, met een uitermate goede verbinding met de E17 & N70 (Gent - Antwerpen) en de N16 (Sint-Niklaas - Mechelen). Het gebouw wordt vakkundig opgetrokken en afgewerkt met zeer duurzame materialen.  Dankzij bijzondere aandacht voor energie en ecologie zal het gebouw bijna energie neutraal zijn (E-peil:
3 - 5 Slp.
256.44 - 336 m²
Contacteer ons

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u hier in en ontvang in primeur ons nieuwste aanbod, nog voor het online komt! 

Uw pand ook tussen ons aanbod?

Door onze succesvolle verkoop zoeken we steeds nieuwe panden. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

Vraag vandaag nog een gratis schatting aan van uw eigendom!

 

Gratis schatting

 

Huizen te koop in Sint-Niklaas, de hoofdstad van het Waasland!

Sint-Niklaas is een bruisende stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Velen noemen het weleens de hoofdstad van het Land van Waas en telt inmiddels meer dan 77.000 inwoners, "Sinnekloazeneirs" genoemd. Ben je op zoek naar een huizen in het Waasland of appartementen in het Waasland, dan kan je op deze pagina's alvast een kijkje nemen. Staat uw droomwoning niet in ons aanbod van immo te koop, dan kan u ons hou me op de hoogte formulier invullen en ontvangt u ons meest recente vastgoedaanbod als eerste in uw mailbox!

Onze mooie Stad is vooral bekend omwille van de grootste Markt van België. Denkt u aan Sint-Niklaas, dan denkt u wellicht één adem aan  luchtbalonnen, want naar jaarlijkse traditie vinden aan het einde van de zomervakantie de ballonfeesten ofwel de Vredefeesten plaats op de Grote Markt. Inmiddels uitgegroeid tot een heus festival en een hoogtepunt waar iedere fiere inwoner van Sint-Niklaas naar uitkijkt! 

In de naam Sint-Niklaas zit het al, de Stad van de Sint! Nog zo een mooie traditie die jaarlijks en vol vreugde gevierd wordt. Zo hebben we ondermeer "Sint in de piste" op het marktplein en het "Huis van de Sint" dat gevestigd is in de verkeersvrije winkelstraat "De Stationstraat", waar prachtige gebouwen het erfgoed van onze stadskern vormen. U ziet er de mooiste gevels van statige en vaak geklasseerde herenhuizen met onderaan een winkelpand of commerciële ruimte en op de verdiepingen een appartement, vaak omgetoverd tot een prachtige loft of penthouse. U vindt er allerhande kleinhandel, horeca, speciaalzaken, kappers, kledingwinkels, schoenenwinkels, boetieks, maar ook immokantoren waaronder dat van ons :) 

Ons vastgoedkantoor is een hoekpand op het kruispunt waar de Casinostraat en de Regentiestraat samenkomen met de Stationstraat, één van de mooiste commerciële toplocaties in onze stad Sint-Niklaas. De enorme passage van voetgangers en fietsers doorheen de winkelstraat, alsook de auto's doorheen de Regentiestraat vormen een absolute meerwaarde voor de visibiliteit van onze etalage met immo zoekertjes te koop en te huur! Een parkeerplaats of garage is echter onontbeerlijk op deze locatie :)

De Stationstraat maakt de verbinding tussen het marktplein en het Stationsplein waar heel wat openbaar vervoer ter beschikking wordt gesteld van ondermeer de Sint-Niklase inwoners, schoolgangers en onze toeristen. Ook Nieuwkerken-Waas, Siniaai-Waas en Belsele-dorp beschikken over een station waar u de trein kan opstappen. U kan er zowel de trein als bus nemen richting uw bestemming.

Kortom, Sint-Niklaas en bij uitbreiding het hele Waasland, is een leuke locatie om te wonen met heel wat troeven en faciliteiten zoals hierboven reeds vernoemd, en niet te vergeten het Waasland Shopping Center, recreatiedomein De Ster, een bioscoop, diverse sport en fitness centra, een atletiekpiste, diverse scholen, een hoge school en een prachtig stadspark.

Bereikbaarheid is ongetwijfeld nog een laatste punt dat we moeten aanhalen. Dankzij de centrale ligging in Oost-Vlaanderen valt Antwerpen en West-Vlaanderen makkelijk te bereiken. Zo wordt het Waasland doorkruisd door de E17, N16 met aansluiting E19, N41, N70, N403 en de N451. Sint-Niklaas grenst aan de volgende gemeenten en deelgemeenten: Nieuwkerken-Waas, Sinaai, Belsele, Waasmunster, Temse, Tielrode, Elversele, Stekene, Kemzeke, Sint-Gillis-Waas, Sint-Pauwels, Beveren, Vrasene, Haasdonk, Lokeren, Eksaarde en Moerbeke.