0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

9100 SINT-NIKLAAS

Deel dit project op
Beschrijving

Centraal wonen met uitzicht op een parktuin? Dat kan!
 

Dit kleinschalig, prestigieus nieuwbouwproject genaamd “Parkresidentie Hertog” biedt een prachtig zicht over de aanwezige parktuin en bestaat uit 10 energiezuinige BEN-appartementen met lift, 8 garages, 2 staanplaatsen, 1 mindervalideplaats, een ruime fietsenberging voor meer dan 30 fietsen, een vuilnisberging en een tellerlokaal.

De locatie is één van de betere te Sint-Niklaas en wordt gekenmerkt door haar uitermate goede verbinding met de E17 & N70 (Gent - Antwerpen) en de N16 (Sint-Niklaas - Mechelen). Bovendien lokaliseert deze residentie zich op een boogscheut van het Waasland Shopping Center, de Grote Markt, het station, AZ-Nikolaas, het stedelijk zwembad, recreatiedomein “De Ster” en diverse scholen.


Het gebouw werd ontworpen door architect/ingenieur Wim Cordeel, met grote zorg voor architectuur en wooncomfort. Het straalt rust en warmte uit, in combinatie met strakke en hedendaagse architectuur. Zo werd de gevel gestileerd tot een fascinerende eenvoud aan lijnen en vlakken. De combinatie tussen hout, zwart schrijnwerk en witte vlakken, zorgt voor een tijdloze look. Voeg daar enkele indirecte lichtstroken aan toe en u voelt de vonk meteen overslaan.

De appartementen zijn één voor één ruim, logisch ingedeeld en telkens voorzien van een groot terras. De gelijkvloerse appartementen beschikken bovendien over een private tuin. De parktuin is gemeenschappelijk en dus voor iedere bewoner of diens bezoekers toegankelijk. Wanneer u de grondplannen bekijkt ziet u meteen dat de nodige aandacht werd besteed aan het minimaliseren van circulatieruimtes en het optimaliseren van woonruimtes.


In tegenstelling tot de meeste nieuwbouwprojecten wordt hier niet bespaard op lichtpunten of stopcontacten, meer zelfs, ieder appartement zal voorzien zijn van een “Niko Home Control” systeem. Dit laat toe om behoudens de traditionele drukknoppen, ook al uw lichtpunten via een smartphone of tablet te bedienen. Gaat u slapen of verlaat u het appartement, dan drukt u simpelweg op de “alles-uit” knop. Hoort u ‘s nachts een vreemd geluid, dan drukt u op de “alles-aan” knop. Maar daar houdt het niet op, zo heeft u de mogelijkheid tot sfeerbedieningen, aanwezigheidssimulaties voor tijdens uw vakantie, timers, en kan u zelf instellen welke drukknoppen de lichtkringen moeten bedienen. De muziekliefhebbers onder ons koppelen er bovendien met gemak hun “SONOS” of “BOSE” installatie op aan. 
Dit project wordt reeds zeer mooi afgewerkt, maar wie er snel bij is kan dankzij de ruime personalisatie budgetten nog heel wat zaken naar eigen smaak kiezen in de locale showrooms!

Centraal gelegen, prestigieus nieuwbouwproject met zicht op een statige parktuin. Bestaande uit een mooie mix van 10 BEN-appartementen. Bekijk de detailpagina en ontdek dit fantastisch project!
Contacteer ons

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u hier in en ontvang in primeur ons nieuwste aanbod, nog voor het online komt! 

Uw pand ook tussen ons aanbod?

Door onze succesvolle verkoop zoeken we steeds nieuwe panden. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

Vraag vandaag nog een gratis schatting aan van uw eigendom!

 

Gratis schatting