0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17

9100 Sint-Niklaas

Deel dit project op
Beschrijving

Deze NIEUW TE BOUWEN woning (na afbraak) is gelegen aan de stadsrand en zonder twijfel één van de betere locaties te Sint-Niklaas.
De ligging wordt gekenmerkt door haar uitermate goede verbinding met de E17 & N70 (Gent - Antwerpen) en de N16 (Sint-Niklaas - Mechelen).
Bovendien lokaliseert deze woning zich op een boogscheut van het “Waasland Shopping Center”, de Grote Markt, het station, AZ-Nikolaas, het stedelijk zwembad, recreatiedomein “De Ster” en diverse scholen.
Het gebouw wordt na afbraak vakkundig opgetrokken en afgewerkt met duurzame materialen. 6% BTW blijft mogelijk voor sloop en heropbouw in centrumsteden.
Dankzij bijzondere aandacht voor energie en ecologie zal het gebouw bijna energie neutraal zijn (E-peil: <E20). Dit vertaalt zich in een fiscaal voordeel van 100% op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar.
In het ontwerp wordt hedendaags wooncomfort en een geoptimaliseerde ruimtebesteding hoog in het vaandel gedragen.
De focus ligt op een praktische indeling, waarbij zo weinig mogelijk ruimte verloren gaat in hallen en zoveel mogelijk geoptimaliseerd wordt in bruikbare woonvertrekken.
De ruime fietsen bering -vooraan de woning-  is ongetwijfeld één van de leuke pluspunten in deze fietsstad.
Als eyecatcher komen we opdraven met een fantastische, lichtrijke woonkamer met leefkeuken, uitgevend op de mooi aangelegde stadstuin.
Vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, optie tot warmtepomp, het zijn slechts enkele van de vele troeven.
Met maar liefst 235m² is er voldoende plaats voor heel uw gezin!
Het gebruik van duurzame materialen en technieken resulteren in een gegarandeerd laag energieverbruik en maken van deze woning de perfecte basis voor jouw warme thuis.
Budgetten voor vloerafwerking, binnendeuren, keuken en badkamer zijn inbegrepen!

Contacteer ons snel voor meer informatie of een afspraak op kantoor. 

Deze NIEUW TE BOUWEN woning (na afbraak) is gelegen aan de stadsrand van St-Niklaas. Na aankoop wordt de woning afgebroken en de nieuwbouw opgericht aan 6% BTW (6% BTW in centrumsteden blijft mogelijk). Dankzij bijzondere aandacht voor energie en ecologie zal het gebouw bijna energie neutraal zijn (E-peil:
Contacteer ons

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u hier in en ontvang in primeur ons nieuwste aanbod, nog voor het online komt! 

Uw pand ook tussen ons aanbod?

Door onze succesvolle verkoop zoeken we steeds nieuwe panden. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

Vraag vandaag nog een gratis schatting aan van uw eigendom!

 

Gratis schatting