0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19

9170 Sint-Gillis-Waas

Deel dit project op
Beschrijving

Welkom bij ons nieuwste nieuwbouwproject in Sint-Pauwels! Dit moderne gebouw bestaat uit 6 prachtige appartementen, elk met zijn eigen unieke kenmerken.

De appartementen variëren in grootte en aantal slaapkamers, waardoor er voor elk wat wils is. Of u nu op zoek bent naar een gezellig 1-slaapkamerappartement of een ruim 3-slaapkamerappartement voor het hele gezin, wij hebben het allemaal.

Alle appartementen zijn voorzien van grote terrassen waar u kunt genieten van het buitenleven.
Maar als u op zoek bent naar dat tikkeltje extra, dan zijn de gelijkvloerse appartementen met een eigen tuin echt iets voor u.

Het pronkstuk van het gebouw is ongetwijfeld de penthouse op de tweede verdieping, het biedt een zee aan ruimte en ademt luxe.
Ook de appartementen op de eerste verdieping, met hun twee slaapkamers, belijven de ideale middenmoot of het schoolvoorbeeld van een verstandige belegging in vastgoed.

In het gebouw is een lift aanwezig, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot alle verdiepingen.
Bovendien zullen de appartementen zeer energiezuinig zijn en voorzien worden van individuele zonnepanelen.
Dit betekent dat alle appartementen bijna energieneutraal zijn en daarom 5 jaar lang korting krijgen op de onroerende voorheffing.

Maar dat is nog niet alles! We zullen ook parkeerplaatsen voorzien die zijn voorbereid op oplaadpunten voor elektrische voertuigen, zo staat u klaar voor de toekomst.
En omdat het om een afbraak en heropbouw gaat, is het tijdelijk gunsttarief van 6% BTW mogelijk, wat een flinke besparing betekent.

Kortom, dit nieuwbouwproject biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en duurzame levensstijl.
Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezoek te plannen.
We kijken ernaar uit u te ontmoeten!

vanaf € 15.000
Het moderne nieuwbouwproject in Sint-Pauwels biedt 6 ruime appartementen, variërend van 1 tot 3 slaapkamers, elk met grote terrassen en gelijkvloerse appartementen met een eigen tuin. De penthouse op de 2e verdieping wordt een ware eye-catcher. De 1e verdieping telt twee appartementen met twee slaapkamers, de ideale middenmoot. Het gebouw beschikt over een lift en individuele zonnepanelen, waardoor de appartementen zeer energiezuinig zijn. Een flinke besparing op jouw energiefactuur! Bovendien krijgen ze 5 jaar lang korting op de onroerende voorheffing. Parkeerplaatsen zijn voorbereid om oplaadpunten voor elektrische voertuigen te voorzien. Het tijdelijk gunsttarief van 6% BTW is mogelijk, wat een flinke besparing oplevert.
3 Slp.
143.17 m²
Contacteer ons

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u hier in en ontvang in primeur ons nieuwste aanbod, nog voor het online komt! 

Uw pand ook tussen ons aanbod?

Door onze succesvolle verkoop zoeken we steeds nieuwe panden. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

Vraag vandaag nog een gratis schatting aan van uw eigendom!

 

Gratis schatting