0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45

9100 Sint-Niklaas

Deel dit project op
Beschrijving

Deze halfopen NIEUW TE BOUWEN woning met optie tot het bouwen van een garage en/of magazijn, is gelegen aan de stadsrand en zonder twijfel één van de betere locaties te Sint-Niklaas.
De ligging wordt gekenmerkt door haar uitermate goede verbinding met de E17 & N70 (Gent - Antwerpen) en de N16 (Sint-Niklaas - Mechelen).
Bovendien lokaliseert deze woning zich op een boogscheut van het “Waasland Shopping Center”, de Grote Markt, het station, AZ-Nikolaas, het stedelijk zwembad, recreatiedomein “De Ster” en diverse scholen.
Het gebouw wordt vakkundig opgetrokken en afgewerkt met zeer duurzame materialen. 
Dankzij bijzondere aandacht voor energie en ecologie zal het gebouw bijna energie neutraal zijn (E-peil: <E20). Dit vertaalt zich in een korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar, en een levenslang voordeel op jouw energiefactuur!

In het ontwerp wordt hedendaags wooncomfort en een geoptimaliseerde ruimtebesteding hoog in het vaandel gedragen.
De focus ligt op een praktische indeling, waarbij zo weinig mogelijk ruimte verloren gaat in hallen en zoveel mogelijk geoptimaliseerd wordt in bruikbare woonvertrekken.
De 3 slaapkamers, ruime badkamer, 2 toiletten, bureau en optie tot dubbele garage verklappen meteen dat het een ideale gezinswoning is waar wonen en werken perfect combineerbaar zijn.
Er kan tevens voor een grotere variant worden gekozen met 5 slaapkamers, 2-3 badkamers en een bureel op het gelijkvloers!

Als eyecatcher komen we opdraven met een fantastische, lichtrijke woonkamer met mooie leefkeuken, uitgevend op de grote tuin.
Vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, optie tot warmtepomp, het zijn slechts enkele van de vele troeven.
Met maar liefst 256m² (kleinste variant) is er voldoende plaats voor heel uw gezin!
Het gebruik van duurzame materialen en technieken resulteren in een gegarandeerd laag energieverbruik en maken van deze woning de perfecte basis voor jouw warme thuis.
Budgetten voor vloerafwerking, binnendeuren en badkamerinrichting zijn inbegrepen. 
De geafficheerde prijs is exclusief keukenbudget, dit bedrag wordt naargelang uw samenstelling afgerekend.

Conctacteer ons snel om de plannen en het lastenboek door te nemen op ons kantoor.

vanaf € 498.500
Deze halfopen NIEUW TE BOUWEN woning met optie tot het bouwen van een garage en/of magazijn, is gelegen aan de stadsrand van Sint-Niklaas, met een uitermate goede verbinding met de E17 & N70 (Gent - Antwerpen) en de N16 (Sint-Niklaas - Mechelen). Het gebouw wordt vakkundig opgetrokken en afgewerkt met zeer duurzame materialen.  Dankzij bijzondere aandacht voor energie en ecologie zal het gebouw bijna energie neutraal zijn (E-peil:
3 - 5 Slp.
256.44 - 336 m²
Contacteer ons

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u hier in en ontvang in primeur ons nieuwste aanbod, nog voor het online komt! 

Uw pand ook tussen ons aanbod?

Door onze succesvolle verkoop zoeken we steeds nieuwe panden. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

Vraag vandaag nog een gratis schatting aan van uw eigendom!

 

Gratis schatting