0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

9120 Beveren

Deel dit project op
Beschrijving

Op zoek naar een comfortabel en bijna energie neutraal appartement in het bruisende Beveren?
Zowel voor uzelf of als investering is dit een zeer aantrekkelijk project. Dankzij het lage E-peil komt u bovendien in aanmerking voor 50% korting op uw onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.
Wees er tijdig bij en personaliseer jouw keuken, badkamer en vloeren naar eigen smaak.
Deze kleinschalige residentie,  "Via Ganda" genaamd, omvat slechts 10 nieuwbouwappartementen, een absolute meerwaarde in latere stadia van beheer en onderhoud.
Alle appartementen beschikken over een ruim terras of balkon, de gelijkvloerse appartementen beschikken tevens over een terras aan de voorzijde en een terras met private tuin aan de achterzijde.
Iedere entiteit wordt uitgerust met zonnepanelen en kan optioneel geüpgraded worden met een warmtepomp (L/W) in combinatie met de reeds inbegrepen vloerverwarming.
Per appartement is er een ruime garage (3,2x5,85m) voorzien, met automatische sectionaalpoort, tegen een meerprijs van 25.000 euro.
Even enthousiast als ons? Plan dan snel uw afspraak en kom samen met ons de plannen en het lastenboek doornemen!

vanaf € 249.500
Op zoek naar een comfortabel en bijna energie neutraal appartement in het bruisende Beveren? Zowel voor uzelf of als investering is dit een zeer aantrekkelijk project. Dankzij het lage E-peil komt u bovendien in aanmerking voor 5 jaar korting op uw onroerende voorheffing. Wees er tijdig bij en personaliseer jouw keuken, badkamer en vloeren naar eigen smaak. Deze kleinschalige residentie omvat slechts 10 appartementen, een absolute meerwaarde in latere stadia van beheer en onderhoud. Alle appartementen beschikken over een ruim terras of balkon. Iedere entiteit wordt voorzien van zonnepanelen en optioneel een warmtepomp (L/W), vloerverwarming is standaard! Garage mee aan te kopen. Even enthousiast als ons? Plan dan snel uw afspraak!
2 - 3 Slp.
89.4 - 145.5 m²
Contacteer ons

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u hier in en ontvang in primeur ons nieuwste aanbod, nog voor het online komt! 

Uw pand ook tussen ons aanbod?

Door onze succesvolle verkoop zoeken we steeds nieuwe panden. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

Vraag vandaag nog een gratis schatting aan van uw eigendom!

 

Gratis schatting