0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18

9170 Sint-Gillis-Waas

Deel dit project op
Beschrijving

Grijp uw laatste kans aan 6% BTW! 

Laatste unit te koop!

Dit mooi project -landelijk doch centraal gelegen- bestaat uit 10 appartementen, ondergebracht in 3 kleinschalige gebouwen.

Het gebouw langsheen de Molenstraat bestaat uit 2 gelijkvloers appartementen en 2 duplex appartementen.

Langsheen de Dagsterrestraat komen 2 gebouwen, waarvan 1 met een gelijkvloers appartement en een duplex en 1 bestaande uit 2 gelijkvloers appartementen en 2 duplex appartementen.

Bijzondere aandacht gaat uit naar kwaliteitsvol wonen, waarbij alle appartementen voorzien zijn van een ruim terras en de gelijkvloerse appartementen van een private tuin met aangelegd terras.

Hedendaags comfort, energiezuinigheid, een mooie landelijke uitstraling en het gebruik van duurzame materialen liggen alvast aan de basis van dit project. Dankzij de extra inspanningen naar isolatie en zonnepanelen toe, zullen deze appartementen bijna energie neutraal zijn. Zo blijf je de stijgende energie prijzen steeds een stapje voor en krijg je de eerste vijf jaar korting op jouw onroerende voorheffing!

Ben je er vroeg genoeg bij, dan kan je jouw appartement naar eigen smaak afwerken. Zo zijn er ruime budgetten voorzien voor de vloerafwerking (50 EUR excl. BTW/m²), wandtegels (40 EUR excl. BTW/m²) en zijn de binnendeuren standaard reeds afgewerkt! Er worden geen budgetten vastgelegd/ingerekend voor keuken en badkamer, op die manier kan iedere koper naar eigen behoeven en budget zijn samenstelling maken.

Is jouw interesse gewekt, aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Tot slot voorzien wij u van een indicatie van de totale kostprijs, inclusief aankoopkosten (notaris, registratie, 6 of 21%btw, aansluitkosten, ...). 

Parkeergelegenheid:

Ieder appartement dient de bijhorende staanplaats/garage mee aan te kopen.

 

 

vanaf € 27.500
Kleinschalig en kwaliteitsvol nieuwbouwproject met grote terrassen en private tuinen op het gelijkvloers. Uiterst gunstig gelegen, op een boogscheut van het centrum en met een makkelijke verbinding naar Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas en de E34.
3 Slp.
145.5 m²
Contacteer ons

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u hier in en ontvang in primeur ons nieuwste aanbod, nog voor het online komt! 

Uw pand ook tussen ons aanbod?

Door onze succesvolle verkoop zoeken we steeds nieuwe panden. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak!

Vraag vandaag nog een gratis schatting aan van uw eigendom!

 

Gratis schatting