0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

9190 Stekene

Deel dit project op
Beschrijving

Deze NIEUW TE BOUWEN woningen zijn gelegen in het gezellige Stekene, vlakbij het Stropersbos, ideaal om even tot rust te komen en een frisse neus te halen tijdens een wandeling of met de mountainbike.
Deze landelijke woningen genieten een vlotte bereikbaarheid via de E34, zodat Antwerpen of Knokke nooit veraf zijn.

Het gebouw wordt vakkundig opgetrokken en luxueus afgewerkt met zeer duurzame materialen. 
Dankzij bijzondere aandacht voor energie en ecologie zal het gebouw bijna energie neutraal zijn (E-peil: E10 of lager). Dit vertaalt zich in een korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende de eerste vijf jaar, en een levenslang voordeel op jouw energiefactuur!

In het ontwerp wordt hedendaags wooncomfort en een geoptimaliseerde ruimtebesteding hoog in het vaandel gedragen.
De focus ligt op een praktische indeling, waarbij zo weinig mogelijk ruimte verloren gaat in hallen en zoveel mogelijk geoptimaliseerd wordt in bruikbare woonvertrekken.
De 3 slaapkamers (optioneel 5), ruime badkamer, 2 toiletten, inpandige garage en de zeer ruime polyvalente zolderruimte verklappen meteen dat het een ideale gezinswoning is waar wonen en werken perfect combineerbaar zijn.

Als eyecatcher komen we opdraven met een lichtrijke woonkamer en een mooie leefkeuken die uitgeeft op de grote tuin, met een fantastisch uitzicht over de velden.
Vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, optie tot warmtepomp, het zijn slechts enkele van de vele troeven die deze woningen te bieden hebben.

Met bruto woonoppervlaktes tussen 220 en 240m² is er voldoende plaats voor heel uw gezin!
Het gebruik van duurzame materialen en technieken resulteren in een gegarandeerd laag energieverbruik en maken van deze woning de perfecte basis voor jouw warme thuis.
Tot slot zijn er ruime budgetten voorzien voor de vloerafwerking, binnendeuren, sanitair én keuken, deze zijn inbegrepen in de geafficheerde prijs.

Contacteer ons snel om de plannen en het lastenboek vrijblijvend door te nemen op ons kantoor. 

vanaf € 449.000
Deze NIEUW TE BOUWEN woningen zijn gelegen in het gezellige Stekene, vlakbij het Stropersbos. Deze landelijke huizen genieten een vlotte bereikbaarheid via de E34, zodat Antwerpen of Knokke nooit veraf zijn. Het gebouw wordt vakkundig opgetrokken en luxueus afgewerkt.  Dankzij bijzondere aandacht voor energie en ecologie zal het gebouw bijna energie neutraal zijn = korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende vijf jaar! De 3 slaapkamers, ruime badkamer, 2 toiletten, inpandige garage en de zeer ruime polyvalente zolderruimte verklappen meteen dat het een ideale gezinswoning is waar wonen en werken perfect combineerbaar zijn. Als eyecatcher komen we opdraven met een lichtrijke woonkamer en een mooie leefkeuken die uitgeeft op de grote tuin, met een fantastisch uitzicht over de velden. Vloerverwarming, zonnepanelen, ventilatiesysteem D, optie tot warmtepomp, het zijn slechts enkele van de vele troeven die deze woningen te bieden hebben. Met bruto woonoppervlaktes tussen 220 en 240m² is er voldoende plaats voor heel uw gezin! Het gebruik van duurzame materialen en technieken resulteren in een gegarandeerd laag energieverbruik en maken van deze woning de perfecte basis voor jouw warme thuis. Tot slot zijn er ruime budgetten voorzien voor de vloerafwerking, binnendeuren, sanitair én keuken, deze zijn inbegrepen in de geafficheerde prijs. Contacteer ons snel om de plannen en het lastenboek vrijblijvend door te nemen op ons kantoor. 
3 Slp.
222.75 - 239 m²
Contacteer ons