Immoscoop is op kruissnelheid in het Waasland

Iedereen heeft intussen het Immoscoop-logo wel al ergens opgemerkt. Het verschijnt meer en meer in het straatbeeld en prijkt bijna op elk bord van eigendommen die door de deelnemende vastgoedkantoren te koop of te huur worden aangeboden.

Immoscoop is een nieuwe website binnen de immobiliënwereld. Niets nieuws zou je denken, maar verrassend genoeg blijken de immobiliënmakelaars zelf aan de basis te liggen van deze site. Door het overaanbod aan vastgoedwebsites, zoekrobots en dergelijke gaat de essentie vaak verloren: op een eenvoudige manier een geschikte woning vinden.
Momenteel, bij de huidige vastgoedsites, worden gegevens die makelaars online plaatsen, klakkeloos gekopieerd met een onvermijdelijk kwaliteitsverlies tot gevolg. Daarenboven worden deze gegevens vaak nutteloos met toeters en bellen versierd waar iemand op huizenjacht weinig aan heeft.
“Hoog tijd om het heft zelf in handen te nemen” en dus richtten de vastgoedmakelaars zelf hun website op: www.immoscoop.be
Immoscoop richt zich op vastgoedprimeurs, zeg maar panden die nieuw op de markt komen en waar elke huizenzoeker een meer dan gezonde interesse voor heeft. Het betreft zowel panden die te koop of te huur worden aangeboden; woningen, appartementen, nieuwbouwprojecten of commerciële ruimten.
Momenteel zijn er ongeveer 430 kantoren actief op Immoscoop en worden er ongeveer 25.000 panden op aangeboden. De site kent gemiddeld 10.000 terugkerende bezoekers per dag.


Waasland

Het initiatief ontstond in het Antwerpse en deint nu verder uit over Vlaanderen en Brussel. Ook het Waasland wil niet ontbreken in dit verhaal. Enkele vastgoedmakelaars uit Sint-Niklaas staken de koppen bij elkaar en organiseerden een vergadering voor alle vastgoedkantoren in het Waasland.
Gezien het initiatief een belangrijke verbetering is voor de dienstverlening naar hun klanten, was het enthousiasme om deel te nemen erg groot. 23 kantoren uit de regio hebben al besloten mee in dit verhaal te stappen.
Allen willen ze hun service verbeteren door nieuwe panden via Immoscoop ten minste één maand exclusief aan te bieden. Dit betekent voor de kandidaat-kopers een ferme vereenvoudiging van hun zoektocht. Via Immoscoop krijgt elke bezoeker snel een overzicht van alle nieuwe panden.
Door Immoscoop te lanceren hopen de makelaars de zoekers naar een geschikte woonst op een gemakkelijke manier op de hoogte te brengen van alle nieuwe panden. Door de eenvoudige zoekmodule wordt de zoeker op de hoogte gebracht van de nieuwe panden.
Registreren kan op WWW.IMMOSCOOP.BE

Wil u op de hoogte worden gehouden van het meest recente #vastgoedaanbod van ACvastgoed, dan kan dit via http://www.acvastgoed.be/nl/hou-me-op-de-hoogte/

 

Vraag vandaag nog een gratis schatting aan van uw eigendom!

 

Gratis schatting