0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

9170 Sint-Gillis-Waas

Deel dit project op
Beschrijving

Dit mooi project bestaat uit 4 energiezuinige appartementen en maakt deel uit van de ontwikkeling van de Art-Nouveau site. Bijzondere aandacht gaat naar zeer ruime appartementen met private tuinen op het gelijkvloers en grote leefterrassen op het verdiep. Bovendien kan bij ieder appartement een parkeerplaats worden aangekocht, appartement 0.1 heeft een gekoppelde garage die reeds inbegrepen is in de prijs. Hedendaags comfort, energiezuinigheid, een mooie uitstraling en het gebruik van duurzame materialen leggen alvast de basis. De grote terrassen en tuinen maken dit project tevens heel aantrekkelijk voor huurders en met de toenemende werkgelegenheid in het havengebied vormt deze regio een waardevolle verhuurmarkt. Het project wordt opgetrokken met kwaliteitsvolle materialen en er zijn ruime budgetten voor keuken, badkamer en vloeren voorzien. Wij kijken uit naar een persoonlijke ontmoeting om het lastenboek en de plannen toe te lichten.

vanaf € 11.000
Kleinschalig en kwaliteitsvol nieuwbouwproject bestaande uit 2 appartementen met tuin en 2 duplex-appartementen met groot terras. Uiterst gunstig gelegen, op een boogscheut van het centrum en met een makkelijke verbinding naar Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas en de E34.
2 - 3 Slp.
112.45 - 150.1 m²
Contacteer ons

Niet gevonden wat u zocht?

Schrijf u hier in en ontvang als eerste een e-mail van ons nieuwste aanbod binnen uw zoekcriteria, nog voor het op internet verschijnt! 

Uw pand ook tussen ons aanbod?

AC Vastgoed is steeds op zoek naar panden om te verkopen en te verhuren. Neem vandaag nog contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak.

Vraag vandaag nog een gratis schatting aan van uw eigendom!

 

Gratis schatting